Mammas lilla Stella del 2 - Sylvias hemkomst

by Nellie of Sweden

English intro: So... my friends, here is the seond part of the story. I´ve started to work on the english translation and I hope to be able to finish it within some weeks. Hope it makes you all wet...

Så... mina vänner, här kommer del 2. Jag har börjat arbeta på den engelska versionen och sa försöka få den klar inom någon vecka eller så. Hoppas den gör er våta....

Det är fortfarande morgon och jag ligger kvar i sängen. Naken med min lika nakna dotter, Stella. Jag drar upp henne så hon ligger på mage ovanpå mig så vi kan kyssas en stund. Under tiden smeker jag hennes rygg och stjärt och baksidan av låren. Stella bryter vår kyss och ser på mig med okynne i blicken.

- Mammis..., viskar hon. Vet du en sak? Jag är kåt igen... jag är kåt hela tiden.

Jag skrattar till och rufsar runt hennes mörka hårkrull.

- Jaså minsann, jag har närt en nymfoman vid min barm, skojar jag. Gud så härligt!

- Vad är en nymf... såndär som du sa?

- En som aldrig får nog av sex, svarar jag och tillägger. Men jag skojade ju bara, förstår du väl!

Stella hasar neråt en löiten bit och jag visar md mitt kroppsspråk att jag tycke om det. Jag förstår vad hon tänker göra och tänker att jag måste hålla mig lugn nu så hon dels inte känner sig tvungen att göra nåt hon inte vill men okså för att inte min upphetsning ska skrämma henne. Hon kysser och slickar mina bröst ett slag och jag berömmer oh smeker henne för att hon ska förstå hur underbart jag tycker att det är.

Så plötsligt och väldigt beslutsamt reser hon sig på armbågar och knän och ser på mig.

- Får jag titta på dig lite, mamma? Jag menar... därnere... på din... din fitta.

Jag ler och särar mina ben.

- Så mycket du vill, älsklingen! Så mycket du vill. Både se och göra precis det du får lust med.

Stella sitter ner mellan mina fötter och det är så upphetsande att se hennes blickar på mitt vidöppna kön. Så likt men ändå så olikt hennes eget. Jag ser på hennes minspel att hon är förundrad och hon ser på mig igen.

- Blunda mamma, du ska få en överraskning, säger hon med glittrande ögon.

I det läget vet jag inte riktigt vad jag vågar hoppas på. En snabb beröring, kanske ett finger instucket eller till och med en liten lätt puss. Men jag blundar lydigt och ler för att visa Stella att jag gillar vår lek. Jag känner hennes mjuka små händer på mina lår. Hon liksom stöder sig på dem och strax kan jag känna hennes varma andedräkt mot min utspärrade fitta. Så kommer tungan farande från slidmynningen och upp över clitoris och jag börjar nästan gråta av lycka.

-Ååååh, flämtar jag. Gud, så skönt min lilla älskling! Tack snälla Stella!

Jag tittar upp på henne och hon ser så stolt ut. Stolt över att hon vågade gissar jag.

- Igen?, säger Stella med höjda ögonbryn.

- Jaaa, tack, säger jag lyckligt. Men kom ihåg vad mamma har sagt, du måste inte! Du ska bara göra det om du vill det själv!

Stella fnissar till och sänker sitt krulliga huvud än en gång och tar en ny slick. Jag stönar högt för att visa min uppskattning och hon fortsätter slicka. Så tar hon min clitoris mellan sina läppar och suger på den och då kan jag inte behärska mig längre utan tar tag om hennes huvud och trycker det närmare min längtande fitta. Genast blir jag orolig att jag skrämmer henne men den känslan är helt obefogad, hon blir bara vildare. Hon för upp ett finger i mig och sen ett till och försöker göra lika som jag gjorde med henne kvällen innan. Jag har nog aldrig varit kåtare än jag är i den stunden då min dotter för första gången slickar min fitta.

- Mmmm..., flämtar jag. Det går snart för mamma, älskling.... du är så duktig... slickar mig så skönt!

Sekunden därefter nästan skriker jag ut min orgasm och jag klämmer fast Stellas huvud med mina lår. Men inte heller detta tycks ha skrämt henne.

Det är ju annars det vanligaste felet pedofiler gör när de förför ett barn, att skrämma barnet med sin egen upphetsning. Att gå för fort fram. Barn är lika kåta som vuxna men barnets kåthet är ju på en annan nivå, så att säga. Att höra och känna mamma eller pappa nästan vråla ut sin orgasm kan skrämma en unge från vettet. Jag blev själv förförd som flicka av min morfar men han tog det så lugnt att det nästan kändes som om det var jag som tog initiativet. Innan jag ens fick se hans penis hade han berättat och förklarat och jag hade fått känna på den med handen. Först utanpå kläderna och sen under täcket i mörkret. Han hade sex med mig från det att jag var 5-6 och tills jag var 14 då han gick bort och det var hela tiden lekfullt, kärleksfullt och mycket sinnligt.

När jag var ungefär 7-8 började han förbereda mig på analsex. Han förklarade att man kan lära sig kontrollera slutmuskeln så att den slappnar av helt och då gör det inte ont alls bara man använder glidsalva. I säkert ett halvår fick jag öva avslappning och morfar använde fingrarna för att träna mig känna efter när jag blivit tillräckligt duktig. Första gången han skulle tränga in fick jag vara ovanpå och bestämma helt själv hur fort eller sakta det skulle ske. Och då var jag helt beredd på hur det skulle kännas så jag var inte ett dugg rädd. Jag minns att jag kände mig bajsnödig då hans kuk kommit in en bit men han förklarade att det bara var kuken jag kände och efter ett tag tyckte jag faktiskt om att ha hans hårda kuk uppe i min rumpa. Jag var så stolt, kände mig så vuxen när jag kunde ge morfar det inte mormor gett honom på åratal och han berömde mig och fick mig att känna mig som en prinsessa. Han sa bl.a tt jag var mycket duktigare än mamma eller mina mostrar varit då de var små och det gjorde mig ännu mer stolt och glad. På min nioårsdag hade jag lovat honom att få komma in i min fitta så den dagen var första gången han knullade mig där.

Han kom till min säng varje kväll då mormor somnat - det gjorde hon tidigt p.g.a mediciner som hon tog - och vårt sex blev bara vildare med åren.

Men åter till Stella nu.

När jag kommer till sans efter orgasmen tittar hon på mig med ett leende så brett att det är tur hon har öron,annars skulle mungiporna mötas i nacken.

- Var det bra, mamma? Var jag duktig?

- Jaaa, älskling, mamma har aldrig haft det så skönt!

- Ikväll, mamma... då ska vi lära Sylvia också... Visst?

Vi skrattar båda två och jag drar henne upp i min famn för at få kyssa henne medan hennes mun fortfarande smakar fitta. Vi hånglar ett slag innan Stella glider av mig och förkunnar att hon är hungrig och vill ha äggröra med prinskorv.

Min första tanke blir då nya idéer om vad man kan göra med prinskorvar när man leker med småtöser men jag säger inget utan stiger upp, tar på ett linne och trosor och går till köket. Strax innan maten är klar hör jag Stellas röst.

- Mamma! Jag vet hur vi kan göra ikväll när Stella kommer....

Hon förklarar sin plan och jag skrattar ibland åt en del av detaljena men vi bestämmer att göra som hon föreslår. Åtminstone så länge allt går åt rätt håll!

Klockan är halv sju när Reidar tutar utanför och jag går ut på trappan och ser mitt lilla yrväder storma ut ur bilen och springa mot mig det fortaste hon kan. Hon rusar rakt emot mig och jag fångar henne i famnen och lyfter upp henne. En stor blöt puss landar på min läppar, sen en hård kram och hennes röst som viskar...

- Mamma, jag ääääälskar dig!

- Och jag älskar dig, skrattar jag. Har du haft det bra hos pappa?

Sylvia nickar ivrigt och berättar att hon har chips och en hel massa godis med sig.

- Är Tella hemma, säger hon otåligt. (Tella var vad hon kallade sin syster innan hon kunde prata rent) Hon ska få godisar av mej!

Jag sätter ner henne och säger att Stella inte mår riktigt bra och ligger i sin säng (del av vår plan), Reidar bär in hennes packning och ger sig iväg sen. Jag tjuvtittar på mina flickor genom dörrspringan. Sylvia står på knä vid Stellas säng och delar upp godiset i två skålar. Jag ler lyckligt, glad över att mina barn delar med sig till varandra utan att nån behöver säga till dem.

Men... snart ska Stella dela med sig av sina nyfunna kunskaper till sin spinkiga lillasyster. Jag undrar om Sylvia kommer att vara lika lätt att hetsa upp som Stella var. När jag blundar ser jag henne naken framför mig, vet ju exakt hur varje millimeter av hennes kropp ser ut. Jag sätter mig i vardagsrummet och slår på TV;n. Då och då tassar jag ut i hallen och spionerar på mina flickor. De ligger i sängen och viskar under täcket. En gång får Stella syn på mig och pekar ner på golvet. Där ligger 2 par små flicktrosor så jag förstår att så långt går allt enligt planen. En stund senare kommer hon smygande och jag möter henne i dörren. Hon viskar tyst och fort.

- Jag har gjort precis som vi sa. Sylvia är naken nu och jag sa att jag bara skulle kissa så jag måste tillbaka fort. Kom om 5 minuter eller kanske 10.

5 minuter senare kikar jag och ser Sylvia på rygg med ögonen slutna och Stellas hand mellan hennes lår. Hon flämtar fram nånting som jag inte hör men jag väntar ett tag till.

När 10 minuter gått öppnar jag försiktigt dörren och smyger in i det halvmörka rummet. Stella ligger naken ovanpå Sylvia och Sylvias ben är brett särade. Stella gör samlagsrörelser så deras små fittor gnids emot varandra. Sylvia ser mig inte så jag rör lätt vid Stellas stjärt precis som vi planerat. - Blunda Sylvia, säger hon och börjar glida av henne. Blunda hårt så ska du få känna nåt skönt!

Då Stella lagt sig intill drar hon isär sin systers ben med handen och jag böjer mig fram. Jag frågar inte, förvarnar ibte utan börjar bara att slicka hennes lilla mjuka barnfitta som redan är rejält svullen och plaskvåt. Stella håller handen övr hennes ögon.

- Tella, vad gör du, skriker Sylvia men hon låter ju inte precis rädd eller ledsen för vad som sker med hennes kropp.

Stella kysser henne. En lång kyss för att ge mig så mycket tid som möjligt att hetsa upp Sylvia så hon ska vilja fortsätta leka. Jag slickar och suger hennes clitoris och öppnar hennes springa mer med fingrarna. - MAMMAAAAAA!!!

Sylvia skriker rätt ut då hon ser och förstår vem som gjort det där sköna med henne. Jag ler och tittar på henne.

- Gjorde mamma illa dig, raringen, skojar jag.

- Neeeej, men........

Jag kryper upp mellan flickorna och Stella kysser mig med öppen mun mitt framför ögonen på Sylvia. Som planerat! Hon börjar också öppna min blus.

När jag bryter kyssen vänder jag mig mot Sylvia och frågar henne med ögonen om jag får kyssa henne också. Och Stella har gjort ett bra jobb med att lära sin syster kyssas, hon tar villigt emot min tunga och när jag för ner handen mellan hennes ben så särar hon dem genast och ger mig fullt tillträde till sina allra hemligaste platser.

- Tyckte du om det, sötnos, viskar jag in i Syvias halvöppna mun. Tyckte du om att ha mammas tunga i springan?

Hon svarar inte genast så jag skojar lite med henne.

- Om du inte gillar det så gör det inget. Jag vet en annan liten tjej som älskar att få sin lilla fitta slickad.

- Jomen... jag tyckte ju om det, mamma.... det känns bara lite skämmigt att prata om.

- Inget att skämmas för, säger jag. I sängen med mamma är inget förbjudet så länge alla är med på det. Man får säga alla ord som finns också...

- Som fitta... ?

Sylvia ler sitt tandfattiga sjuårsleende och jag nickar.

- Ja, fitta är ett vackert ord... som dessutom beskriver det vackraste som finns.

- Men mamma... varför gjorde du sådär?

- För att du är en sexig liten flicka som jag älskar. Och för att jag hoppades att du skulle tycka om det också!

- Känns det inte... äckligt? Jag menar... pussa mig därnere... där man kissar och så?

- Inte ett dugg, skrattar jag.

Jag har handen mellan Sylvias lår hela tiden medan vi pratar och jag smeker henne mjukt. Och när jag åter kysser henne tar hon genast emot min tunga och jag kan känna hur hon liksom skälver till då min tunga kommer in i hennes mun. Jag inser att hon är likadan som jag själv, reagerar oehört starkt på tungkyssar. Jag har nån sorts koppling från munnen ner till fittan, blir dyblöt såfort en tunga möter min egen. Och detta tycks alltså Sylvia ha ärvt.

- Så härligt våt du är i fittan, viskar jag medan jag stryker med en fingertopp hela vägen från slidöppningen och fram till clitoris.

- Tella säger att det ska vara så, säger Sylvia osäkert. Jag ler mot henne och kysser hennes lilla nästipp.

- Stella har alldeles rätt! Visst ordnade jag en fin storasyster åt dig?

- Mmm... den bästa! Och så är hon ju så mjuk också... skön att kramas med.

Stella kramar mig bakifrån så jag vänder mig om och kysser henne också så hon inte ska känna sig utanför. - Hur smakade hon, mamma, viskar Stella när vi glider isär.

- Kryp ner och känn efter själv, vetja, svarar jag.

Stella ser på sin lillasyster.

- Får jag det, lillan? Får jag smaka på dig lite?

Sylvia fnissar lite generat och t.o.m rodnar lite. Men så ler hon sitt söta leende.

- Om du vill så...

Stella kryper neråt och Sylvia lägger sig tillrätta på rygg med benen brett isär och jag håller handen över hennes sköte och låtsas hindra Stella att komma åt. - Ta bort handen, mamma, säger Stella lätt irriterat när hon försökt tre gånger att få in tungan i sin systers springa men stoppats av mina fingra. Jag bara skrattar och flickorna fnissar också men till sist känner jag Sylvias lilla smala hand gripa om min handled och dra undan min hand. Och nu kommer Stella åt att börja slicka.

Till en början fnissar Sylvia så hon skakar men efter hand tar njutningen och den sexuella upphetsningen överhanden och hon sluter ögonen och flämtar till.

- Mmm... stönar hon. Det är jätteskönt.... kittlar ända upp i magen...

Situationen är så upphetsande att jag släpper Sylvia och kryper neråt för att göra Stella sällskap. Tillsammans slickar och suger vi Sylvias lilla sköna småflicksfitta tills hon darrar i hela kroppen. Jag tar Stellas hand och för hennes lillfinger mot Sylvias nästan helt slutna sidöppning. Sylvia kvider till men ligger kvar stilla med benen ut då Stellas smalaste finger sakta letar sig in i henne och om det gjorde ont alls så gick det nog över direkt för hon mumlar om igen att de är skönt, att hon tycker om vår behandling. Snart ser jag hur Sylvia sakta lyfter stjärten från sängen och trycker fram sitt sköte än mer mot våra munnar flämtar ännu mer så jag förstår att nu håller nåt på att hända. - Slappna av nu, Sylvia och bara känn hur skönt allting är, viskar jag. Sen tar jag hennes clitoris mellan mina läppar och suger den ganska hårt.

Jag kan se exat när orgasmen strömmar genom hennes beniga lilla kopp och hon skriker rakt ut. Jag fortsätter suga hennes lilla skära kärleksknopp och våg efter våg går genom Sylvia, hennes ben darrar och magen skälver.

Så slappnar hon av och pustar och i den stunden tar jag bort Stellas hand och för sakta upp mitt eget lillfinger i Sylvias trånga lilla kärlekskanal.

- Känner du mammas finger, stönar jag upphetsat. Känner du fingret i din fitta?

- Jaaaa... men det gör inte ont, mamma... det är skönt!

Sakta för jag fingret in och ut och för varje gång går det en aning lättare.

- Mamma knullar dig, älskling! Fingerknullar din fitta! Nu är du ingen liten unge längre... nu är du på väg att bli kvinna!

Plötsligt lyfter hon upp underlivet igen och skriker till. En ny orgasm går genom henne och efteråt kan hon inte ens prata på en lång stund.

- Mamma, jag får kramp, säger hon till sist. Jag får kramp hela tiden om du fortsätter....

Jag kan inte låta bli att le men slutar ändå och kryper upp för att kela lite med henne och förklara. Så förklarar jag att var orgasm hon upplevde och att det är det skönaste med hela sexet. Stella som jag nästan glömt bort ett tag nu ligger och gnider sin clitoris med fingrarna och stönar högt. Jag ler mot henne och smeker hennes kind.

- Nu, lilla storstumpan, nu är det din tur. Vill du det, Stella-raringen?

- Jaaa... kom och gör det med mig, mamma! Ta mig... slicka mig... knulla mig med fingrarna.

Jag ger Stella all min uppmärksamhet och slickar upp henne i brygga ganska fort. Fingrarna får jobba hårt i båda hennes hål och läppar och tunga bearbetar clitoris, blygdläppar och anus. När det går för Stella tittar Sylvia nyfiket på och ser ut att vara belåten att även storasyster fick orgasm.

Men nu... känner jag att det börjar bli min tur att få njuta lite själv också. Jag ber flickorna vänta lite medan jag går in i mitt rum. Ur min låsta byrålåa hämtar jag mina två minsta massagestavar, avsedda för analt bruk samt min stora strap-on-dildo. Strax innan jag kliver in i barnkammaren igen ber jag flickorna blunda. När jag så är tillbaka i Stellas säng får de titta. Sylvia tittar med stora ögon på den, i hennes ögon, gigantiska strap-on-kuken och jag ser på henne.

- Gillar du den, gumman? Vad sägs om att få pröva den lite?

Sylvia ger mig en skräckslagen blick och börjar storgråta.

- Nej, mamma, jag törs inte... jag är för liten, snyftar hon. Inte den, snälla mamma....

Än en gång kan jag inte hålla skrattet borta.

- Lilla älskling, det förstår jag väl... trodde du verkligen att mamma skulle stoppa in den där i dig? Jag menade att fråga om du vill pröva att ha den på dig... och använda den på mig...

Sylvia torkar sina tårar och tittar igen på redskapet som jag ber henne ta på sig.

- Menar du... att JAG ska stoppa in den i dig, säger hon så.

- Mmm... om du vill! Du måste inte... du måste ingenting. Säg nej bara om jag eller Stella gör nåt som du inte vill. Sylvia fnissar nästan hysteriskt då hon ställer sig på upp på knä och jag hjälper henne sätta fast den stora dildon. Synen är nästan grotesk med en liten tunn, benig flicka med en jättekuk som sticker fram från hennes skrev. Ja justerar till banden så att den sitter ordentligt. Sen glider jag ner på rygg och drar Sylvia med mig, över mig. Med handen styr jag plastkuken in i min fitta och Sylvia förstår genast hur hon ska göra. Hon knullar mig först sakta men ökar takten när jag ber om det. Stella ser på, röd om kinderna av upphetsning. Hon står på knä bredvid oss och jag för in handen mellan hennes ben. Det rinner om Stellas mjuka lilla fitta och den är så svullen. Att smeka henne medan jag blir knullad av Sylvia gör mig än mer kåt så jag tittar upp på Sylvia.

- Knulla mig hårdare, sötnosen. Fortare och hårdare! Mamma kommer snart.....

Sylvia ökar takten. Hennes kinder blossar röda och svettiga och hon flämtar. Kanske mer av ansträngning än kåthet men det bryr jag mig inte om just då. Jag biter ihop då orgasmen kommer för att inte vråla ut min kåthet. Upplevelsen är tillräckligt häftig för mina små döttrar, tänker jag. Stella kommer samtidigt och hon pressar ner sin svullna barnfitta mot mina juckande fingrar och kvider.

Kärleksstunden avslutas med att Sylvia får sitta på mitt ansikte med fittan mot min mun och när hon fått sin femte orgasm faller hon ihop intill mig och somnar precsi som hennes syster redan gjort. Jag stiger upp och tar några bilder med min kamera. Bilder av två sovande nakna småflickor, två mindre massasgestavar och en gigantisk strap-on-dildo. Jag lägger en hand från dem var på den och tar ett par bilder till innan jag kryper ner hos dem, breder täckena över oss och somnar själv också.

När jag vaknar ligger flickorna redan och leker med varandra i en sextionia. Sylvia ligger med stjärten inom räckhåll för mig och jag smeker henne försiktigt. Så ner mellan hennes ben där jag känner hur Stellas iviga tunga slickar henne i fittan. Sylvia spänner sig lite och gnyr svagt då jag för upp ett finger i hennes fitta men slappnar av direkt igen. Hon är så ljuvligt trång. Så härligt kramande småflickstrång. - Knulla henne, mamma, viskar Stella tyst. Knulla henne med fingrarna i både fittan och stjärten medan jag slickar henne.

Sylvia slutar slicka Stella och reser upp överkroppen på sina smala armar när hon känner ett finger i vardera hålet. Jag pressar dem inåt så långt det går, fittan är ju inte så djup på så små flickor, drar ut och kör in dem igen och jag hör det smaskande ljudet när Stella mumsar på hennes lilla kittlare.

- Ahhh...ahhh...aaaahhhh, stönar Sylvia och svankar med ryggen.

Hennes orgasm är häftigare än jag trodde var möjlöigt hos ett barn. Hennes ben darrar liksom armarna och hon skriker rakt ut. Stella knuffar av henne och Sylvia ligger stilla så lnge att jag börjar undra om hon svimmat.

När hon åter kan röra sig kommer hon krypande upp mellan mig och Stella som ligger och kysser varandra. Hon vill fortsätta vara i centrum och kysser oss växelvis. När vi alla lugnat ner oss känner jag hur det skriker i magen.

- Äggröra och prinskorv, säger jag leende. Det fick Stella igår och eftersom Sylvia också gillar det så kanske vi ska fixa det idag också.

- Jaaaa, jublar Sylvia. Jag är jättehungrig, jag känner det nu.

Jag skrattar och kramar dem båda.

- Mmm... tur vi har massor av prinskorv för sen ska vi ta några med oss till sängn så ska mamma visa hur man kan leka med maten.

Men det... DET, mina vänner, är en helt annan historia!