Erotica by DKwriter

Welcome!

Important: All text and stories are in Danish

 

Velkommen til Line og Sarahs verden. Line er en rødhåret skønhed som er hjerteveninde med blonde Sarah - de er begge 14 år og her på siden finder du historier om deres begyndende seksualitet og de første erfaringer med kærtegn, følelser og sex. 
Jeg vil gerne lige som indledning til historierne fortælle at de alle er fri fantasi - men det er jo heller ikke altid så dårligt *S*. Jeg håber du synes om historierne og hører meget gerne fra dig hvad enten det er ros, ris, ideer eller bare for en lille snak - skriv til mig på:

dkwriter@hotmail.com

Go' fornøjelse!

 

Kapitel 1: Den første morgen man er 14 år
(f-solo - 11K)
Hun lod hånden glide op over det ene bryst og hen over brystvorten, som kom frem mellem hver enkelt af de spredte fingre.
 
Kapitel 2: Veninden overnatter
(ff, 1st - 11K)
Hun mærkede hendes bedste venindes læber skilles og hendes tunge glide hen over hendes egne læber.
 
Kapitel 3: Aften bliver til nat
(ff, 1st - 7K)
Sarahs blonde hår fladt ned over Lines mave mens hun lod sine læber og tunge kærtegne Lines små bryster.
 
Kapitel 4: Onaniens mysterier
(ff, 1st - 10K)
Line følte lysten brede sig i kroppen ved tanken om igen at se Sarahs smukke nøgne krop. Hun sagde ikke noget men lænede sig langsomt op mod væggen bag sengen som hun sad på.
 
Kapitel 5: Lines første gang med Jesper
(mf, 1st - 18K)
Hun tog mod til sig og tog forsigtigt fat om hans pik. Den var varm. Varmere end hun havde troet. Den var også hård men på samme tid på en mærkelig måde også blød uden på det hårde.
 
Kapitel 6: Sarahs første gang - fejltagelsen!
(m-solo, mf, 1st, voy - 15K)
Berøringen sendte en sitren gennem hendes krop og hun fik lyst til mere. Lyst til at mærke hvordan det var at ”gøre det rigtigt”